مشاوره حقوقی رایگان - راهکار حقوقی مناسب

سلام به شما وکلای بزرگوار
حدودا 15 سال پیش طلاق گرفتیم و همسرم فرار کرده و به کشور آلمان رفته وبا دختر افغانی ازدواج کرده البته الان گاهی به ایران رفت و امد میکند از همان زمان بنده پرونده مطالبه مهریه دارم خواهر ایشان هر دو سه سالی یکبار پرونده را با وکلای مختلف به جریان میندازد و بعد دوباره بیخیال میشود تا چند سال بعد، اکنون تقاضای اعسار کرده در حالی که در اینستاگرام مدام تصاویری از زندگی متمول خود به نمایش میگذارد لطفا بفرمایید تعامل بین الملل یا راهی وجود دارد که من به حقم برسم یا میتوانم از خواهرش بابت مزاحمت برای زندگیم یا اتلاف وقت شکایت کنم خواهشمندم راهنمایی کنید چه کنم مستاصلم

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
اینکه خواهر شوهر شما چه سمتی در دعوای شما دارد، جای سواله که توضیح ندادین
ولی اگر دادخواست اعسار داره شما باید تمام مدارکی که اثبات میکنه شوهر سابق شما کاملا توانایی مالی برای دادن مهریه داره، در دادگاه ارائه کنید
همین رفت و آمد مدام از آلمان و ایران، دلیل بر ملائت ایشون داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مشخص نیست خواهران بابت چه پرونده ای اقدام میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ایشان را ممنوع الخروج نمایید و اگر اموالی ایشان دارد دریافت کنید و زندگی ایشان در دادگاه مدارک نشان دهید که در پرداخت اقساط مبلغ بیشتری در نظر گرفته شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر مالی از همسرتان می شناسید به دادگاه معرفی کنید.
شما در دعوای اعسار باید دلایلی ارائه دهید که ایشان از تمکن مالی برخوردار است.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام میتونید بابت مهریه در زمان ورود به ایران ایشون رو ممنوع الخروج کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما ممنوع الاخروجی ایشان را بگیرید تا وقتی بهدایران آمد نتواند خارج شود. مجبور میشوند پیگسر موضوع شوند.