مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به جعل و فروش غیر

سلام. من نگارنده قولنامه کسی هستم فقط نگارنده قولنامه صوری. یه نفر از من خواست براش بنویسم خریدار اون اقا و فروشنده یه نفر خیالی والکی که در اخر ثمن معامله یه میلیارد خریدار داده به فروشنده ضمنا ادرس ملک نا کجا اباد است فقط برای نشان دادن به پدر زن برای پوز دادن. ولی خالا این اقا رفته از من شکایت کرده به عنوان فروش مال غیر. ایا میتواند من فقط نگارنده هستم همین صوری اونم. من 3 ماه قبل از ایشان ماشینی در پارکینگ بصورت اوراقی خریدم که به رویت من رسید در نمایشگاه ایشان قولنامه کردیم 30 تومن دادم قرار شد ماشین رو خرج کنم درست شد سند بزنم ولی نمیاد سند بزنه من شکایت کردم از ایشان اونم رفته این کارو کرده چکنم؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با بررس هر دو قولنامه میتوان اظهار نظر نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروش مال غیر علیه شما نمی تواند مطرح کند و در صورت طرح نتیجه ای نخواهد داشت.
تحت شرایطی جعل می تواند شکایت کند.