مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف دارایی

با سلام
من یک واحد آپارتمان به نامم بوده که اردیبهشت پارسال منتقل کردم به پدرم
آبان ماه درخواست طلاق دادم و خرداد 1401 حکم صادر شده
الان در حکم قاضی نوشته انتقال منزل صوری تشخیص داده شده بنابر این 15 درصد ارزش روز آپارتمان گفته باید جهت شرط تنصیف به خانم داده بشه (علاوه بر مهریه و اجرت المثل)
میخواستم بدونم از نظر قانون اولا تشخیص معامله صوری به چه صورت هست
دوما اصلا مالی که در زمان طلاق به نام من نبوده چطور قانون اجازه میده که فاضی بگه 15 دردصدش بده زوجه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای دادگاه در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست...