مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام. بنده ملکی تجاری خریداری نمودم و در حال حاضر مالک توانایی صدور سند قطعی بنام بنده را ندارد به دلیل بدهی. ایشان پیشنهاد کرده یک فقره چک به بنده به صورت موقت بدهد تا زمان صدور سند. محتویات چک به چه صورت باشد که در صورت نیاز بتوانم به اجراء بذارم یا به هر شکلی فروشنده را ملزم به صدور سند نمایم؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " دریافت چک به روز و نه وعده دار بدون درج هیچگونه نوشته یا شرطی در متن چک اعم از تضمین حسن انجام کار یا امانت و غیره مگر بعنوان پرداخت ضرر و زیان متناسب با تاخیر به موقع در انجام تعهدات و خسارت تعیین شده در قرارداد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

چک را بدون درج شرطی در متن و بدون وعده دریافت نمایید .میتوانید در متن قرارداد خسارت روزانه نیز تعیین نمایید