مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام .بنده ده سال پیش دو میلیون سفته بابت طلبم از شخصی دریافت کردم هنوز پولشو نداده آیا الان شکایت کنم همون مبلغ گیرم میاد یا میتونم تاخیرشو هم بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر از تاریخ دا‌دخواست محاسبه می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرایط قانونی و واخواست انجام شده از زمان تاریخیفته در غیر اینصورت از زمان مطالبه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله همان مبلغ بعنوان دارنده به تکلیف خود عمل نکرده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر واخواست کرده باشید میتوانید دادخواست مطالبه سفته و تاخیر تادیه بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

خسارت تاخیر از تاریخ دا‌دخواست محاسبه می شود.