مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر
من بابت ضرر که درمعاملات دلار هوای اجام دادم 3فقره سفته که هرکدوم 5ملیون هست به طرف مقابل دادم تاریخ سر رسید سال 1399 بوده ولی اون سال 1402 شکایت کرده
ایا تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید محاسبه میشه یا از تاریخ شکایت؟
در ضمن نام خانوادگی که سفته نوشته شده با نام خانوادگی من خیلی فرق داره
ایا میتونم منکر این بشم که سفته مال من نیست‌؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص رسمی سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد
خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تاریخ واخواست سفته و یا تقدیم دادخواست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به این دارد که تاریخ سفته ها برای چه زمانی است....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سر رسید
اگر بگید من نیستم کارشناس میتواند امضای شما را تایید کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تاریخ دادخواست محاسبه می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است باید بررسی بیشتری از این قضیه داشته باشیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دادخواست شما دارد معمولاً از تاریخ طرح شکایت و واخواست سفته ها