مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست برای چند نفر و یکیشون سند داشت

سلام
اسناد عادی دارم از چند طرف زمینمو تصرف کردن رفع تصرف عدوانی دادخواست دادم دومین جلسه شورا یکی از خوانده ها سند اورد
بعدش گفتم گیریم این سند داره اون دو نفر که سند ندارن به اونا رسیدگی کنین رئیس شورا گفت ی سند دراومد تموم شد استماع نمیشه باید به هر کدوم تک تک دادخواست بدی
سوالم اینه آیا درست گفته رسیدگی نمیکنن باید تک تک دادخواست بدم یا منو گول زدن ؟
مگر نمیشه بدل از پرونده بزنن و به اون دوتایی که سند ندارن رسیدگی کنن ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پردنده از سوی وکیل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی است اگر شخصی سند ارائه کرده که زمین متعلق به ایشان است دعوای شما دیگر رد خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله گفته آنان درست است اما راهکار حقوقی بهتری وجود دارد