مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام
بنده در زمان حیات پدرم در زمینی که او به من فروخته خانه ساختم و تمام امتیاز های آن اعم از برق و گاز و تلفن و...را گرفتم که همگی به اسم خودم است وسند شش دانگ رسمی نیز گرفتم حالا بعد از گذشت 8سال از گرفتن سند وبعداز فوت پدرم (2سال )یکی از ورثه از بنده شکایت تصرف عدوانی کرده بنده نیز قولنامه وسند رسمی خود را به دادگاه ارائه کردم که پدرم در حضور این شاهدان این زمین و به من فروخته و بنده نیز سند رسمی دارم
تنها مدرک اون ورثه که شکایت تصرف عدوانی کرده این است که میگوید پدرم کاغذی امضا کرده که قولنامه ای(نه سند) که به هرکس دادم برای گرفتن وام است
حالا آیا قاضی با ادعای شاکی وبا وجود سند رسمی بنده می تواند رفع تصرف بدهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه ثابت شود این معامله صوری بوده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای رفع تصرف رد خواهد شد چون به درستی طرح نشده است . آن نوشته اگر اثبات گردد در حکم اقرار است و قابل ترتیب اثر دادن است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر،نگران نباشید،شمامالک محسوب میگردیدوسندرسمی دارید،درصورت نیازبه راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد اگر دستنوشته از نظر تاریخ و امضا و غیره اثبات گردد امکان وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادعای خود را در مقابل سند رسمی ثابت کند.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بر فرض ترکه محسوب شدن زمین ، تصرف عدوانی در ملک مشاع با توجه به شریک بودن خود شما منتفی است. اما اگر دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی بدهند، بسته به نظر قاضی و بنا به تشخیص و ارزیابی و کشف حقیقت توسط قاضی دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ادعای مذکور قابل بطلان نیست و دلیل بر بطلان سند شما وجود ندارد