مشاوره حقوقی رایگان - برگ کمپانی

خسته نباشید بنده ماشینی رو از کسی خریداری کردم تمام کارهای ماشین انجام شده فقط کارت گارانتی ندارد طرف میگه ایران خودرو نداده و احتیاجی نیست برای بردن گارانتی ایا درست هست؟
و سوال بعدی برگ کمپانی خودرو به نام اون طرف هست چطور باید بزنم به نام خودم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر اسناد رسمی سند قطعی منقول تنظیم نمایید البته در وضعیت کنونی صرف صدور برگ سبز بنام شما کفایت میکند ودر خصوص گارانتی نیز از نمایندکی مجاز حتما پیگیری نمایید که گارانتی ان باطل نشده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نمایندگی شرکت ایران‌خودرو پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد گارانتی از نمایندکی مجاز حتما پیگیری نمایید که گارانتی ان باطل نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پیشنهاد می شود که به نمایندگی مربوطه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق نمایندگی مربوطه پیگیری کنید