مشاوره حقوقی رایگان - ندادن نامه عدم نياز

سلام وقتتون بخير
يه سوالى داشتم ازتون من اخر خرداد ١٤٠١ قرارداد كاريم تموم ميشه و ٦ سال سابقه كار دارم و شرايطم جور نيست كه براى ادامه كار همكارى كنم با شركت ،ولى ميخام يه نامه عدم نياز بدن بهم كه بتونم از بيمه بيكاريم استفاده كنم ولى شركت اين نامه عدم نيازرو بهم نميده
يه مشاوره ازتون ميخاستم كه چيكار بايد بكنم؟!!
شركت ميگه يه نامه استعفا بده تا من نفر بيارم جات و تا نامه رو ندى نفر نميارم كه كارو تحويل بدى ولى من اگر اينكارو كنم نميتونم از بيمه بيكاريم استفاده كنم يه جورايى كارفرما رو دنده لج و لجبازى افتاده… ميشه يه راه حلى بهم بديد؟! ممنون ميشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است با کارفرما صحبت کنید و برای ایشان توضیح دهید به نامه عدم نیاز برای ایشان با توجه به اینکه قرارداد شما پایان یافته مسئولیت شما یک رسید بگیرد که کلیه حقوق خود را دریافت کرده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار فرما که مکلف به تبعیت از شما برای خلاف کاری شما نیست وقتی خودتان ترک کار میخواهید کنید چرا باید به شما عدم نیاز بدهد که سما غیر قانونی بیمه بیکاری بگیرید