مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه، نفقه، مهریه

سلام. من 5 سال پیش با شوهرم تو دادگاه بودیم که الان جلب شو دارم و یک دختر داریم 7 سالشه بعد جهیزیه منو پدر شوهرم پلیس اوردم امضا کرده که تحویل بده ولی الان 6 ساله که نیاورده طلاق نگرفتم چه جوری هم نفقه بچه وهم نفقه خودمو بگیرم هم الان جهیزیه مو از پدر شوهرم بگیرم ،مهریه هم اجرا گذاشتم ولی هیچی ندادند چه طوری از پدر شوهرم حق مو بگیرن لطفا راهنمایی بدید ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست نفقه زوجه قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست و نیاز به گفتگوی بیشتر دارد تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست نفقه زوجه قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سوال شما به دلیل اینکه چند سال از این اقدام گذشته و بسیار کلی پرسیده شده نیاز به گفتگوی بیشتر میباشد شما میتوانید در هر صورت اگر شرایطش داشته باشید نفرایی خود حضانت و نفر های دختر به معنی و سایر حقوق خود را مطالبه کنید نیاز به گفتگو بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه زوج دا‌دخواست استرداد جهیزیه بدهید و نفقه خودتان و فرزندان را نیز می توانید دادخواست بدهید و مطالبه کنید.
پدرشوهرتون دینی به شما ندارد که شما بخواهید حق تون رو ازش بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بابت نفقه معوقه خود و نفقه فرزند دادخواست دهید. پدر شوهر شما مکلف به تادیه دیون شوهرتان نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص حقوق مالی خود اقدام کنید و در خصوص جهيزيه هم در تصرف هرکسی است علیه او اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما میتوانید تمام حقوق مالی خودوفرزندتان را مطالبه نمایید برای جهیزیه هم دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید بهتر است وکیل بگیرید