مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اشتراکی

سلام. من یه خونه 50 متری دارم الان میخام دیوار چینی کنم همسایه بغلی نمیزاره قبلا خونه ما با اون یکی بوده جدا کردن وسط دوتا دیوار 20 سانتی گذاشتن ولی اهن های سقف یکی هستن با همسایه الان ما میتونیم رو 20سانت دیوار خودمون دیوار بزاریم یا نه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در قسمت اختصاصی خود میتوانید. تصرف بر دیوار مشترک نیاز به رضایت شریک دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در فضای اختصاصی خود می توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با حفظ مقررات عمومی در حصه اختصاصی خود هر اقدامی می خواهید انجام دهید