مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اشتراکی

با سلام.ضلع شرقی ملک ما دیوار خشت و گلی کهنه ای بود و سند قدیمی داشت و متراژ ذکر نگردیده بود. همسایه ی ما دیوار خشت و گلی ما را سه سال پیش پایین ریخت و جای آن یک دیوار گذاشت و روی دیوار سر تیرش را گذاشت و سقف زد. با تک برگی کردن سند زمینمان بعد از این اتفاق در سند تک برگ قید گردید دیوار اشتراکی است. حال میخواهیم زمینمان را بسازیم و پای آن دیوار را باید 1/5 متر بکنیم. این دیوار هم سست می باشد و حتی پشت دیوارشان را در زمین ما چیده اند. آیا می توانیم به خاطر بالا آوردن دیوار اشتراکی بدون رضایت ما، دادخواست دهیم؟ نتیجه ی دادخواست چه می شود؟اگر برای دیوارشان که سقف مغازه شان را رویش گذاشته اند مشکلی پیش آمد، ما مقصر نشویم چه کنیم؟ با تشکر. تنها مدرکمان همان است که در سند ذکر شده دیوار اشتراکی.

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

با توجه به اینکه در سند مالکیت دیوار اشتراکی شده خلاف آن محتاج به اثبات است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما خودتان اجازه داده اید که بر روی دیوارتان سر تیر بگذارند که این باعث خواهد شد که دیوار اشتراکی محسوب بشود و این باعث
ایجاد حق برای همسایه خواهد شد مگر..
شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید و اثبات نمایید که اولا این دیوار اختصاصی برای شما است دوم گذاشتن سر تیر بدون رضایت شما بوده و..
و سپس دادخواست بدهید