مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. ببخشید من 4سال قبل با یه دختر حرف می‌زدیم فقط یکبار همدیگر دیدیم ولی هیچ رابطی نزدیک نداشتیم بعد 1ماه قطع دوستی کردیم ایشون بعد 4سال رفته شکایت کرد که من با ایشون رابطه داشتم. الان نمیدونم بگم این خانم نمی‌شناسم یا بگم میشناسم ولی رابطی نداشتیم این خانم فکر کنم دنباله پول ایناست چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این خانم مدعی این قضیه هست باید خودش هم ادله کافی برای اثبات ارایه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در طول این چند سال تماس یا رابطه از طریق فضای مجازی نداشتید بهتر است کلا انکار کنید و بگید که اصلا این شخص را نمی شناسید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حقیقت را بگویید و اینکه شما همکنون با وی رابطه ای ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینجا محل مناسبی برای مشاورهای رابطه نامشروع نمیباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که این اتفاق شامل مرور زمان شده است و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما قابل دفاع می باشد و در این رابطه دلیل ومدرکی وجود ندارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اون خانم باید رابطه را اثبات کند ومجازات رابطه نامشروع تا99ضربه شلاق است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خانم باید رابطه را اثبات نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و با گذشت این مدت بعید است موفق شود. اما تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دفاع نمایید تا محکوم نشوید.