مشاوره حقوقی رایگان - ارایه صیغه نامه در پرونده رابطه نامشروع

بنده 9ماه پیش با اقای متاهلی صیغه کردم و خانمشون در کشا قوص دعوا و جدایی بودن. بنده کمی بیمارم و خانم ایشون شکایت رابطه نامشروع کردن به خاطر کسالت من و اینکه منو نمیشناختن این اقا کلا کتمان کرده بودن . الان وضع کمی فرق کرده دلم نمیخواد بیشتر از این از ایشون باج بگیرن ‌ . با بردن صیغه نامه قانونی به دادگاه ایا ماهیت پرونده عوض میشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حکم برائت شما صادر خواهد شد و پرونده مختومه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بله می توانید با صیغه نامه پرونده را مختومه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه نامه داشته باشید پرونده رابطه نامشروع منع تعقیب صادر می شود.
توجه داشته باشید اگر تاریخ صیغه نامه واقعی نباشه از طریق کارشناسی قابل تشخیص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر پرونده به این صورت بسته نمی شود می بایست جزئیات آن بررسی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما صیغه نامه را ارایه دهید تصمیم گیری با دادگاه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده رابطه نامشروع منتفی میشود ولی مشکلات جانبی دیگری ممکن است بهمراه داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا راجع به ابعاد مختلف موضوع صحبت نماییم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اثبات رابطه زوجیت رابطه نامشروع منتفی خواهد شد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تاریخ صیغه نامه اگر واقعی نباشد از طریق کارشناس قابل بررسی است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

بله قطعاً موضوع رابطه نامشروع منتفی خواهد شد.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورت داشتن صیغه نامه ، رای برائت شما و اقا صادر میگردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد اوضاع و احوال محقق قضيه را در پرونده ملاحظه نمود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه صیغه نامه داشته باشید رابطه نا مشروع محسوب نمیشه

یک وکیل :

سلام شما باید صیغه نامه را به دادگاه ارائه نمایید و از صدور حکم محکومیت رابطه نامشروع جلوگیری شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با اثبات رابطه زوجیت رابطه نامشروع منتفیمی شود
و
در خصوص پرونده مطروحه حکم برائت صادر خواهد شد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی بله
برای اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با ارائه صیغه نامه ، پرونده رابطه نامشروع رای برائت صادر میشود. ولیکن برای همسر اول ، حق طلاق پیش می آید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر صیغه نامه داشته باشید پرونده رابطه نامشروع منع تعقیب صادر می شود.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خیلی کمک می کنه ولی ممکنه زن اول از این حربه استفاده نموده و طلاق بگیره از شوهرش

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله حتما نسبت به ارائه اقدام نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با ارائه صیغه نامه عنوان مجرمانه(رابطه نامشروع) از بین می رود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله اگر صیغه نامه داشته باشید رابطه نامشروع اثبات نخواهد شد