مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت بدون اجازه پدر

سلام من دختر 20ساله هستم برای مخالفت خانوادم با پسری ک دوسش دارم میخوام صیغه موقت بشم ک برم پیشش که خانوادم حق دسترسی ب من رو نداشته باشن و برای عقد دائم بیان و امضا کنن. ایا میتونیم برای مدتی عقد موقت بشیم بدون اجازه پدر یا ن؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

عقد موقت بدون اذن پدر یا جد پدری امکان پذیر نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

عقد موقت بدون اذن پدر یا جد پدری امکان پذیر و جایز نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین کاری به جز آبرو ریزی برای خودتان و خانواده فایده ای ندارد.
بهتر است به صورت قانونی دادخواست بدهید و با معرفی شخص مورد نظر به دادگاه اجازه ازدواج را از دادگاه بگیرید.