مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر غیر باکره بدون اجازه پدر

درود
با عرض پوزش، خانمی که بالای 18 سالشونه و پرده بکارت نداره(خودش باعثش شده) آیا میتونه صیغه موقت با مردی بخونه بدون اجازه پدر و...؟ این صیغه مورد قبول هست و مشکلی نداره از نظر حقوقی؟ یا چون ازدواج نداشته همچنان نمیتونه و لازمه اجازه پدر؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براثبت ان اجازه پدر یااجازه دادگاه لازمه وگرنه ثبت نمی کنند ودر اینده دچار مشکل میشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اذن پدر وجود ندارد چرا که شما باکره نیستید که اذن پدر را لازم داشته باشید پرده بکارت به هر علتی هر چند نامشروع از بین برود اذن پدر لازم نیست‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه پدر نمی تواند و باید با اذن پدر انجام بشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اجازه بگیرد اگر نداد از دادگاه اجازه بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اذن پدر نیاز است مگر، عدم باکرگی محرز شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ایشان ازدواج مجدد نداشته‌اند و در شناسنامه ثبت نشده است می‌بایست اذن پدر باشد یا از طریق دادگاه اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مواردی که دختر بکارتش را به دلایلی غیر از شوهر کردن از دست داده باشد، همچون؛ ورزش سنگین، تصادف بنا بر احتیاط بایستی اجازه پدر در ازدواج لحاظ شود.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طبق فتاوی برخی مراجع تقلید، منعی ندارد.