مشاوره حقوقی رایگان - سایت اینترنتی

با سلام و عرض ادب و احترام و قبولی عبادات شما در این ماه مبارک
می خواهم یک سایت راه اندازی کنم قبل از آن می خواستم با شما مشورت کنم.
سایت در زمینه دانلود فیلم و سریال. چه فیلم هایی در سایت قرار بدهم که جرم محسوب نشود و دردسر ایجاد نشود؟
سایت در زمینه دانلود آهنگ. در این زمینه چه چیزهایی جرم محسوب می شود؟
کلا اگر نکته ای هست که باید مدنظر قرار بدهم که مشکل شرعی و حقوقی نداشته برایم پیش نیاد ذکر کنید.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام یک بحث اخلاقی و شرعی هست و دوم بحث قانونی حمایت از حقوق معنوی و فیلمهای غیر قانونی
فیلم غیر قانونی و اهنگ غیر قانونی دو گروه است یک فیلمهای غیر اخلاقی و دوم فیلمهای که صاحب ان اجازه پخش نمیدهد یعنی تحت حمایت مالکیت معنوی می باشد
در مورد فیلمهای خارجی از نظر قانون ایرادی ندارد اما اگر مساءل شرعی برای شما مهم است بحث رضایت تولید کننده مطرح میباشد