مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی خودرو

سلام و احترام استاد گرامی
پدر در بابل ماشین متعلق به پسر را در سال 1400 به غیر واگذار و میفروشد ، ثمن معامله توسط خریدار عینا به حساب پسر واریز میگردد تصاویر برگ سبز و سند خودرو از طریق واتساپ برای خریدار توسط پسر ارسال میگردد
پسر هشت ماه بعد دادخواست استرداد خودرو را علیه پدر خویش صوری مطرح مینماید حکم بنفع خویش اخذ میکند .
موافقید دادخواست اعتراض ثالث تقدیم کنیم به رای دادگاه؟؟؟یا در باب دادخواست تنفیذ معامله و الزام به تنظیم سند خودرو علیه پسر مطرح کنیم؟؟؟