مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تغییر ضامن وام بانکی و انتقال سند بنام خریدار از سوی فروشنده

در معامله فروش ملکی که مهلت 45 روزه برای تغییر ظامن وام بانکی مابقی مبلغ ثمن مورد معامله و انتقال سند بنام کردن به شخص خود خریدار شرط و متعهد شده باشه و از انجام تعهد درباره تغییر ظامن و انتقال سند کوتاهی داشته باشه از سوی خریدار چه اقدامات قانونی و حقوقی میشه انجام داد هرچند در مبایعه نامه بر تاخیر انجام تعهدات و وجه التزام عدد 1000000 ریال زده شده باشد و اسناد و مدارک هم تو دفتر معاملات املاک باشد. با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ارائه پاسخ متقن و اطمینان بخش مستلزم رؤیت و مطالعه مبایعه نامه و اخذ مشاوره حضوری از وکیل متخصص ، کاربلد و با تجربه در حوزه قضایی محل سکونتتان است .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام بهترین راه از سوی فروشنده کسر مبلغ وام و با توافق بایع و مشتری و سپس تادیه آن توسط خریدار و نهایتا انتقال سند رسمی است