مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد سیم کارت

خسته نباشید
اگر کسی سیمکارتی بنام سایر اعضای خونوادش پیشش باشه و کسی از اون سیم کارت شاکی بشه اون شخص که بنامش نیست میتونه مسئولیتشو به عهده بگیره و نیاز نباشه صاحب سیمکارت پاسخگو باشه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا صاحب سیم کارت می بایست جواب گو باشد و اگر جرمی واقع شده باشد رسیدگی و تشخیص این که چه کسی جرم را مرتکب شده با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در صورت شکایت دادگاه اول صاحب سیم کارت را احضار می‌کنه تا پاسخ بده اگر ادعا کنه سیم کارت دست شخص دیگری بوده در این صورت دادگاه کسی که سیم کار دستش بوده را احضار می‌کنه که باید پاسخگو باشه.