مشاوره حقوقی رایگان - دارایی متوفی

سلام
پدرم فوت کردند
چطور میتوانیم ازکل دارایی های ایشان در بانکها، املاک ،سهام ، مراکز اقتصادی دیگرو... مطلع شویم
لطفا مراحل کار توضیح دهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شما به طرفیت بقیه وراث دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت دهید تا در شورای حل اختلاف صادر شود و سپس دادخواست تقسیم و مهر و موم ترکه دهید تا اموال پدر شناسایی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پس از اخذ گواهی انحصاروراثت ، دادخواست تحریر ترکه تقدیم شورای حل اختلاف آخرین محل متوفی نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست تقسیم و مهر و موم ترکه دهید تا اموال پدر شناسایی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید.