مشاوره حقوقی رایگان - استعلام دارایی متوفی

سلام وقت بخیر بنده همسر دوم اقایی بودم که دو فرزند پسر دارد و 70 روزه که به رحمت خدا رفته اند میخواستم بدونم تکلیف من چیست و باید برای گرفتن حق و حقومم چه کاری انجام بدهم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
میتوانید با مراجعه به شورای حل اختلاف محل تقاضای گواهی حصر وراثت و تحریر ترکه کنید تا با استعلامات مربوطه دارایی متوفی مشخص گردد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدائاً تقاضای انحصار وراثت نمایید و در صورت وجود اموال می توانید نسبت به دعوای تقسیم ترکه اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید ابتدا دادخواست مطالبه مهریه و مطالبه اجرت المثل را به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید
و 1/16 از تمام ماترک سهم شما می باشد
ولی شما باید ابتدا
درخواست انحصار وراثت
را در شورا مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت نسبت به تقسیم ترکه اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ انحصار وراثت نسبت به تقسیم ترکه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به تقدیم دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای انحصار وراثت نمایید و در صورت وجود اموال می توانید نسبت به دعوای تقسیم ترکه اقدام گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تقاضای انحصار وراثت و مطالبه سهم الارث و مهریه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اابتدا انحصار وراثت را انجام دهید سپس بازت مهریه و اموال اقدام نمایید. در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا انحصار وراثت نمایید و سپس دادخواست مطالبه مهریه و اجرت المثل را به طرفیت وراث مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.مطالبه مهریه و اجرت المثل نمایید بدوا انحصار وراثت دهید 1/8 از ماترک نیز به عنوان ارث به شما تعلق می گیرد