مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام مسکن مهر بعد فروش چندین بار مسکن

سلام وقت بخیر. ضامن وام مسکن مهر برادرم می باشم که از سال93 تاکنون چندین بار خرید و فروش شده است و هنوز من ضامن هستم و دسترسی به خریداران قبلی ندارم . اکنون خانواده ای آن را خریده اند و ساکن هستند چگونه ضامن را عوض کنم و شکایت کنم چون میگویند ضامن نداریم و میگویند ماهم میخوایم بفروشیمش و این روند خرید و فروش ادامه دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون می تواند علیه مالک طرح دعوی کند

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
با فروش خانه توسط برادرتان ضمانت شما هم منتفی شده. به جایی که ضمانت نامه را امضا کردید مراجعه بفرمایید و موضوع را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وصول آن می توان ضامن بانک را تا زمان اتمام تغییر داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امکان تعویض ضامن فقط در صورت موافقت بانک و ضامن قبلی ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان تعویض ضامن فقط در صورت موافقت بانک و ضامن قبلی ممکن است