مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر برای توهین و افترا

با سلام وقت عزیزان بخیر
اگر کارفرما (مدیر) کارگر را اخراج نماید و کارگر با ارتباطات پشت پرده برگشت به کار بگیرید و پس از آن مدیر دیگر در پست خود نباشد و کارگر از او شکایت توهین و افترا کنید به چه ترتیبی باید اقدام نماید که اولا پستش را از دست داده و نمی‌تواند در دیوان عدالت شکایت کند ثانیا الان در جایگاه متهم قرار گرفته است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در هر طرح دعوایی باراثبات ادعا برعهده مدعی است ایشان برای احراز این اتهام باید دلایلی محکمه پسندی ارایه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توهین و افترایی بوده قابل شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام هرکسی مدعی امری بر دیگری میشود باید انرا در محکمه به اثبات برساند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما مبهم است به صورت کامل تر بیان نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل و مستنداتی از جمله شاهد و یا دوربین برای توهین و افترا وجود دارد میتواند شمایت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادسرا شکاین نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر دلایل ومدارکی دال بر توهین و افترا دارید میتوانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود