مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فک پلاک خودرو

سلام من ماشین فروختم پول هم گرفتم و وکالت فک پلاک یک ماه به طرف دادام وتمامی مدارک ماشین را به طرف دادام
الان بعد از 4 روز تماس گرفته ماشین را با تمام مدارک داخل ماشین بوده سرقت کرده اند
الان سند و پلاک بنام من است چه باید بکنم اما مدرک ندارم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما اعلام سرقت کنید. چراکه اسم شما در سامانه نیروی انتظامی درج شده است و اگر این کار را نکنید و جرمی با ماشین رخ دهد، شما مسئول هستید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما اعلام سرقت کنید و زمان دقیق ان را در شکایت بیاورید تا برایتان مشکلی ایجاد نشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما اعلام سرقت کنید و زمان دقیق ان را در شکایت بیاورید در غیر اینصورت برای شما مشکل ایجاد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با هماهنگی خریدار اعلام سرقت کنید و اگر ماشین پیدا نشه می توانید فک پلاک کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه سوال شما تکراریست خدمت شما عرض کنم شما باید دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک خودرو بدهید و می‌توانید به علت نداشتن مدارک درخواست استعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعلام سرقت نمایید جهت اخذ المثنی سند اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اطمینان از ادعای خریدار نسبت به اعلام سرقت اقدام نمایید