مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک ماشین تصادفی

با عرض سلام بنده در تاریخ 1401/11/25 ماشین تصادفی خود را فروختم و مبلغ معامله را کامل دریافت نمودم .
3ماه به خریدار فرصت تعمیر و تعویض پلاک دادم . که ایشان در موعد مقرر نه تنها ماشین را تعمیر نکرد بلکه آنرا اوراق نموده بود . و متاسفانه در تاریخ 1402/8/9 فوت نمود.
اکنون برادر ایشان مدعیست ماشین را از تهران به سنندج برده و می‌گوید ماشین قابل تعمیر نیست و باید آنرا تحویل مرکز اسقاط دهد .
و ی مدعیست که کار انحصار ورثه انجام شده و میخواهد از وراث برادرش وکالت بگیرد ، تا مجددا از بنده وکالت بگیرد برای تحویل ماشین بمرکز اسقاط و فک پلاک .
آیا بنده قانونا مجاز به انجام این امر هستم ؟
در غیر اینصورت بفرمایید راه قانونی چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست از طریق شورای محترم حل اختلاف برای انحصار وراثت اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما صرفاً زمانی می‌توانید این کار را انجام دهید که کلیه ورثه مطابق گواهی انحصار ورثه با دادن نمایندگی به یکی از خود یا به وکیل دادگستری، اقدام به ارائه وکالت کاری،اداری با موعد مشخص نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس اظهارنظر نظر قطعی و جامعی داشته باشیم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید بدهی پرداخت شود سپس رفع مسدودی صورت پذیرد استفاده از یارانه فجرانه فقط با کارت متصل به حساب یارانه امکان پذیر خواهد بود که فعلا مسدود است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا پس از انحصار وراثت به وکیل وراث وکالت دهید