مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
اگر همسر بنده در یک کاغذی بنویسد که مهریه خود را کمال و تمام از من دریافت کرده و زیر آن را امضا و اثر انگشت کند بعدا میتواند در دادگاه برای طلب مهریه از من شکایت کند؟
چون مهریه بهش ندادم فقط تو کاغذ نوشتیم که از من گرفته
حتما اون کاغذ نوشته باید به دستخط خودش باشه یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کاغذ و دست نوشته هیچ اعتباری ندارد اگر زن قصد بخشش مهریه را داشته باشد باید به دفترخانه مراجعه کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه قابل مطالبه هست مگر در دفترخانه اقدام به بخشش آن کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر این دست نوشته در صورتی که شما اثبات ننماید که به چه نحوه پرداخت کردید اعتبار قانونی برخوردار نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر زن قصد بخشش مهریه را داشته باشد باید به دفترخانه مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در دفترخانه نوشته و امضاء کرده باشد بله