مشاوره حقوقی رایگان - اقرار

با سلام
بنده 6 سال پیش با فریب همسرم هنگام طلاق اقرار کردم به جای مهریه خانه وزمین گرفتم در صورتی که هیچ چیز تحویل نگرفتم الان میتوانم برای آن خانه وزمین که به جای مهریه اقرار به گرفتن کردم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند ان به نام همسرتان است و شما مهریه تان را بذل نکرده اسد بله قابل پیگیری و دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده خیر پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد دادنامه دارد
و شما باید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید البته اگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر مگر با شرایطی امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص مهریه به نظر نمی‌رسد ولی در خصوص خانه و زمین مذکور شاید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اقرار به غلط و اجبار بوده قابل ابطال است باید اقرار نامه را باطل نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام با مطالعه اقرارنامه و سایر شرایط امکان گرفتن زمین و خانه وجود دارد