مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع غیر زنا

با سلام
بنده بعد از 7ماه عقد 1000سکه رو گذاشتم اجرا و همسرم‌ برای اذیت من اینستا‌ و تلگرامم‌ هک کرد برای اینکه منو‌ بترسونه‌ و مهریه ام ببخشم‌ و با افرادی‌ که در دایرکت‌ اینستا‌ حرف زدم‌ است اسکرین‌ گرفته و بعنوان رابطه نامشروع غیر زنا شکایت کرد و من با اون افردا رابطه عادی در حد یه دوست‌ چت نه حرفای‌ .. داشتم و اون افراد شماره دادن‌ و بهم زنگ زدیم‌ و پیامک دادیم ولی پیامک های عاشقانه نبود در حد حرف اینکه تو کجایی و احوال پرسی و قبل از اینکه بخواد شکایت کنه به وکیلم‌ گفته بود بگو مهریه ش ببخش تا آبروش نبرم منم‌ قبول نکردم ولی همون موقع اکانت‌ اینستا‌ و تلگرامم‌ پاک کردم بعد از اون تاریخ اسکرین‌ هارو‌ برد دادگاه و شکایت کرد‌ و من رفتم جلسه دادگاه و اظهاراتم نوشتم که خط به اسم من نیس و ضامن بردم باتوجه به اینکه خط به اسم من نیست به اسم مادرم‌ شکایت‌ش رد نمیشه؟! بنظر شما من چکار کنم؟!

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شوهرتون اصلا نمیتونن شکایت کنن.و دادگاه هم نباید وارد موضوع بشه.