مشاوره حقوقی رایگان - آیا با وکالت تام میشه رفع شکایت از پلاک کرد

سلام. بنده پرایدی خریداری کردم،اما بعد چندماه فهمیدم پلاکها شاکی داره،حالا رفتم شاکی را راضی کردم.که وکالت بهم بده،آیا با وکالت تام میتونم شکایت از پلاک خودرو را آزاد کنم؟؟که نیاز به شاکی نباشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از طریق مرجع قضایی پلاک توقیف شده باشد باید شخصا شاکی اقدام نمایدویا اگر وکالت تام به شما داده وکیل دادگستری امتناب واقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ضمن گرفتن وکالت باید رضایت محضری با قید شماره پرونده و شعبه از وی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در مراجع قضایی داشته باشد شما نمی توانید و حتماً باید خود شاکی پیگیری کند.
که شاکی می توانید از طریق خدمات قضایی هر درخواستی دارد ارسال کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل توقیف پلاک بررسی شود تا نسبت به رفع ان اقدام شود و سپس نیاز به وکالت از سوی مالک پلاک برای تعویض پلاک دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مشخص گردد شاکی شما از طریق دادگاه شکایت کرده که در اینصورت فقط خود شاکی یا وکیل وی می‌توانند اقدام کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر از پلاک قبل از تاریخ وکالت شکایت شده باشد می بایست رضایت اخذ شود نیاز به بررسی بیشتر دارد