مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

وقت بخیر
تصادفی که داشتم راننده متواری شد و از صندوق خسارت بدنی باید خسارت بگیرم
رای دادگاه بدوی اومده به نفع من و دادگاه نوشته که 20 روز مهلت واخواهی و 20 روز مهلت تجدید نظر و صندوق خسارت اومده واخواهی داده رو پرونده
سوالم از شما اینه که آیا دادگاه میاد رای رو عوض کنه،، و بعد از جواب واخواهی باز هم می تونه صندوق تجدید نظر کنه؟؟
ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بله بعد از واخواهی حق تجدیدنظر خواهی هم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه واخواهی قابل پیش بینی نیست، بله بعد از رسیدگی به واخواهی و صدور حکم صندوق می تواند اعتراض کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه نهایی قابل پیش بینی نیست. امکان تجدیدنظر هم وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از واخواهی مجددا حق تجدیدنظر خواهی محفوظ است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نتیجه قابل پیشبینی نیست امکان تجدید نظر وجود دارد

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

بله، امکان دارد نسبت به مدارک و ادله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعد از واخواهی مجددا حق تجدیدنظر خواهی محفوظ است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم شما میتوانید خسارات خود را دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود که با یک وکیل گفتگو داشته باشیم نتیجه قابل پیش بینی نیست