مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک موتور سیکلت فروخته شده

سلام الف. هستم 10سال پیش موتورم را به مغازه داری فروختم و در دفترخانه وکالت دادم برای فک پلاک بعد از 10سال متوجه شدم هنوز فک پلاک نشده و موتور هنوز به نام من میباشد باتوجه به اینکه مغازه موتورفروشی را فراموش کردم ولی از دفتر خانه برگه و کالت که داده بودم دارم و اینکه پلیس گفته برای موتور که فروختی4000000تومن خلافی امده و حکم سرقت هم روش است وادرس کسی را هم که وکالت دادم نمیدانم باید چکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن همان وکالتنامه و چنانچه قولنامه دارید ، قولنامه. اگر ندارید شهادت 2 نفر شهود ، مبنی بر فروش موتور، دادخواست فک پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق راهور و سپس مرجع قضایی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید فروش را اثبات کنید میتوانید از شهادت شهود و فیش واریزی استفاده کنید و سپس فک پلاک را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیگه بعد از ده سال امکان تعویض پلاک نیست شما میتوانید با قولنامه و وکالتنامه همان زمان از طریق راهور تاریخچه پلاک بگیرید و اعلام کنید که آن را فروخته اید و سپس درخواست توقیف موتور و فک پلاک را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا به شما پیشنهاد می‌کند در این خصوص از وکیل کمک بگیرید ثانیاً می‌توانید درخواست فک پلاک را نیز داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به فک پلاک به استناد قولنامه و وکالت اقدام نمایید