مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در دوران عقد

سلام من4 سالی هست عقد کردم و همسرم 3 سالی هست که منو بلا تکلیف گذاشته منم دیدم پیداش نمیشه درخواست طلاق دادم که به بطلان خورد مهریه و نفقه هم حکم جلبشو گرفتم که نمیاد بپردازه اما هرموقعه میرم دادگاه منطقه اونا ی بهونه ای میارن و جلب نمیکنن ی چند ماهیه با اینکه حکم جلب دارم اماپرونده جلب رو هی میبندن ولی برنمیگردونن تا بتونم باز درخواست بدم
این از این و اینکه در پرونده عدم تمکین هم با اینکه نامه پزشک قانونی دارم و از حق حبس میخوام استفاده کنم قاضی قبول نمیکنه و میگه اگه مرد بگه رابطه داشتین قبول نیست و باید تمکین کنی و نامه پزشک قانونی ممکنه گاهی وقتا اشتباه کنن من قبلا هم دکتر زنان رفتم واین روهم به قاضی گفتم اما باز قبول نکرد الان من چکار میتونم انجام بدم چندساله بلا تکلیفم نه نفقه میدن نه مهریه همینکه اصلا نیست من موندم چطور درخواست تمکین داده و قاضی قبول کرده وقتی اصلا نه تماسی میگیره نه پیداش میشه

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني هست تماس بگيريد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام سوال توضیحات کامل نیاز دارد لطفاً تماس بگیرید درخدمتتون هستم