مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت کاری اجرای ثبت اسناد

سلام من میخوام از طریق اداره ثبت اسناد اجرا چک برگشتی را اقدام کنم آیا نحوه عملکرد این اداره چطوره و سرعت عمل در کدام یک از (دادگستری،اداره ثبت) این ها بیشتر است منظورم از کدوم یکیشون زودتر نتیجه میگیرم و آیا اداره اجرای ثبت هم میتونه حکم جلب بده یا نه .، لطفا راهنمایی کنید با تشکر از دست اندر کاران کانال

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از طریق اجرای ثبت صرفا علیه اداره ثبت میتوانید اقدام نمایید و نه ظهرنویسان احتمالی و اینکه اگر مالی از ایشان توقیف کنید از اجرای ثبت زودتر به مقصود خواهید رسید و لیکن امکان صدور حکم جلب از اجرای ثبت میسر نیست در صورت نیاز به همکاری با بنده یا همکاران‌محترم تماس بگیرید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توقیف اموال محکوم علیه از طریق اجرای اسناد ثبت دارای تشریفات کمتری نسبت به مرجع قضایی است ولی چنانچه نوع اجرای شما قرار تأمین خواسته صادره از مرجع قضایی باشد ، تفاوت چندانی از لحاظ صرف وقت جهت توقیف اموال در مرجع قضایی و اجرای ثبت مشاهده نمی گردد . در اجرای اسناد لازم الاجرا در دوایر ثبتی چنانچه اموالی از محکوم علیه به دست نیاید منجر به توقیف و حبس محکوم علیه نخواهد شد ولی در طرح دعوی در مراجع قضایی این امتیاز برای محکوم له وجود خواهد داشت . من حیث المجموع طرح دعوی در مرجع قضایی دارای امتیاز بیشتری در صورت عدم دسترسی به اموال محکوم علیه از حیث توقیف محکوم علیه نسبت به دایره اجرای ثبت است .

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

سرعت رسیدگی در دادگاه بیشتر بوده و اجرای ثبت صلاحیت صدور دستور جلب ندارد. و در صورت فقدان مال قابل بازداشت، ناگزیر می شوید به دادگاه مراجعه نمایید