مشاوره حقوقی رایگان - سوء قصد به جان و ضرب و جرح عمدی

عرض سلام و احترام.
برادر بنده چند وقت پیش وبا قصدجان بنده و خانواده ام باماشین از پشت سر بنده رو که پیاده بودم زیر گرفت( که زانوم شکست وپلاتین خورد ودماغم و سرمم شکسته و پیشانیم وسروصورتم جمعا 20تا بخیه)وبلافاصله پیاده شدوباچوب بنده روضرب و شتم کرد و بعد باچاقو به سمت زن و بچم حمله کرده که مردم وارد عمل شدن و ماشینش رو گرفتن ولی خودش متواری شد.

خواستم بدونم باتوجه به اینکه پدرمون فوت کرده و داداشم خودش چیزی نداره.امکانش هست که ازسهم الارث پدریمون که بهش میرسه دادگاه دیه وخرجکرد بنده رو مصادره کنه و بهم بپردازه؟یااینکه قسطی میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله ابتدا انحصار وراثت کنید شکایت کیفری کنید در صورت اثبات جرم‌میتوانید بابت دیه سهم الارث وی را توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی درخواست توقیف سهم الارث برادرتون رو بدهید.