مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من بعد سه ماه زندگی تقاضای طلاق دادم و همسر بنده بعد یکسال کار دادگاهی که الان نزدیک به دوسال میشود رفتن فسخ نکاح زدن که من باکره نبودم که بهم مهریه تعلق نگیره
و الان مهریه من 5 ماهه جوابش نیامده
و دادگاه فسخ نکاحم یه شعبه دیگر است
آیا بخاطر فسخ حکم نیامده حتی نمیگویند باید دادگاه فسخ گرفته شود فقط هی میگویند حکم میدهیم به زودی

آیا همسرم میتواند کاری کند مهریه تعلق نگیرد؟یا دادگاه بعد 1/5فسخ را قبول میکند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فسخ را ازش قبول نمی کنند ، یعنی دادگاه حکم فسخ نخواهد داد، خیالت راحت، مگر اینکه خودت اقرار کنی یا اقرار کرده باشی که باکره نبودی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید.