مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من یه چک 15 ت امانت داده بودم به یه نفر که اون خیانت کرد و چکا خرج کرده به یه نفر دیگه یه روز منا جلبم کردن رفتم زندان از زندان واخواهی زدم اومدم بیرون واخواهیم رد شد بعد اعسار زدم واسه اعسار نمی دونستم شاهد اما باید ببرم شورا اعسارم رد شد بعد تو شورا دادخواست اعسار منا تبدیل کرد به تجدیدنظر خواهی واخواهی بعد وکیل کسی که چک دستشه گفت اومد منم رفتم بعد وکیلش گفت 3 ت بده بقییشا تو 2 سال بده بین خودمون توافق کردید بعد رای رد تجدیدنظر ابلاغ شد بهم و قرار شد 15 همین ماه 3 ت ببرم و حل کنیم ولی من پولم جور نشد شورام نرفتم حالا می خوام بدونم جلبما دوباره می دهند واسه زندان یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال صدور چک مزبور به عنوان سند لازم الاجرای بدهی شما به دارنده چک بوده و نه سند امانی . ضمن اینکه صدور حکم جلب شما با پذیرفته نشدن درخواست واخواهی و تجدید نظر خواهی حتمی است .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر رای تایید شده و از سویی دادخواست اعسار شما نیز رد شده باشد در صورت مراجعه و درخواست محکوم له جلب شما صادر می شود
جهت رفع مشکل پیش رو یا با طرف مقابلتون توافق کنید یا مال جهت فروش و تامین بدهی معرفی کنید یا مجدداً دادخواست اعسار بدید