مشاوره حقوقی رایگان - معرفی ملک جهت قرار تامین خواسته

با سلام
دادگاه برعلیه بنده قرار تامین خواسته صادر و کلیه حسابهای بانکی (حتی حقوق) ، تلفن همراه و املاکی که دارم توقیف شده است. مقدار بازداشتی بسیار بیشتر از طلب خواهان می باشد بطوریکه یکی از این اموال مقدار طلب خواهان را پوشش میدهد. چطور میتوانم از بقیه اموال و حسابهای حقوقی رفع بازداشتی انجام بدم؟
با سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق شعبه مربوطه با شرح لایحه ای توضیح و پیگیری کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید مراجعه کنید دادگاه واحد اجرا و درخواست رفع توقیف کنید چرا که توقیف معادل مبلغ محکوم به یا خواسته وهزینه های اجرایی توقیف میشود وشما می توانید درخواست رفع توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به واحد محترم اجرای احکام مراجعه نمایید و حضور پیگیر شویم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه اجرای احکام که دستور توقیف داده پیگیری کنید.