مشاوره حقوقی رایگان - نقص عضو

باسلام. بنده در سال 85 حین خدمت سربازی از ناحیه بیضه دچار درد شدم بعد از طی مراحل پزشکی توده تشخیص داده شد که بعد از عمل جراحی و در آوردن بیضه سمت راست خوش خیم علام گردید. حالا بنده میتونم به عنوان نقص عضو دیه بگیرم یا نه لطفا مرا راهنمايي کنید ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولاً خیر ولی جهت اطمینان ارگان مربوطه پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید تشکر کنید هزینه درمان شما را هم یگان پرداخته است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به نطر من خیر ولی جهت آرامش ذهن از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر در اثر تمرینات و سختیهای آموزش دچار مشکل شده اید هرچند گذشت زمان کار را سخت میکند اما اگر بتوانید با وکیل خبره اثبات نمایید ممکن است