مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانم درخواست واخواهی کنم؟

با عرض سلام خدمت شما ،
مدت 14ماه میباشدکه همسر بنده دو دخترمان را با خود برده، منزل پدری و درخواست طلاق نموده، لیکن در طی این مدت، بنده در چند جلسه فقط شرکت کرده، همسرم طبق دادنامه ی که بدستم رسیده موفق به طلاق شده آیا امکان داره درخواست واخواهی کنم،، ضمنا، در 2جلسه دادگاه آخر بنده شرکت نکردم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای غیابی صادر شده در مهلت قانونی می توانید واخواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که رای غیابی صادر شده در مهلت قانونی می توانید واخواهی کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام متن رای صادره را بخوانید اگر حکم غیابی است میتوانید واخواهی و سپس تجدید نظر خواهی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل