مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام وقت بخیر. پدرم تقریبا یکسال پیش فوت کردن و یه ماشین ازشون مونده میخوایم اونو بفروشیم . انحصار وراثت انجام دادیم ولی یه فرزند ده سال هست که مادرمون قیمش شده. سوالم اینه که برای فروشش مادرمون برای وکالت برای خریدار از طرف فرزند صغیر چیکار باید کنه و مالیات بر ارث چه جوریه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به عنوان قیم و به استناد آن و رعایت مصلحت طفل قابل انجام است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیکه مصلحت طفل را رعایت کند و باعث ضرر نباشد قابل انجام است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتما باید مصلحت طفل را مدنظر قرار داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه مصلحت طفل را رعایت کند و باعث ضرر نباشد قابل انجام است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مادر می تواند به برای خود و کودک وکالت بدهد .