مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ای

چرا میگن نباید موتور مزایده ای بخری ؟؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام تا آنجا که من اطلاع دارم موتور مزایده ای خالی از اشکال است و در زمان مزایده میتوانید مدارک موتور راچک کنید چرا که دادگاه اقدام به مزایده موتور مشکل دار نمیکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که پلیس بگیره معمولا نمی توان رفع توقیف کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در زمان مزایده میتوانید مدارک موتور راچک کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون اسناد و مدارک اینگونه وسایل کامل نیست و پلاک ملی نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان مزایده میتوانید مدارک موتور راچک کنید معمولا کامل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام اگر موتور مزایده ای مدارک و مستندات صحیح باشد بخرید مانعی ندارد مزایده از طریق دادگاه به مزایده گذاشته شده باشد