مشاوره حقوقی رایگان - درموره سقف ماشین

باسلام من ماشین خریدم بعد از دوسه روز که تعویض پلاک کردم فهمیدم سقف ماشی تعویض شده چگونه می توانم ماشین به صاحبش بر گردانم که مشکل دیگه نیاد

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیلی فوری یعنی همین فردا دادخواست فسخ معامله به انضمام خسارات را از محضر دادگاه بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به فوریت ، دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب باید بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد عیب به فوریت فسخ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ وجود دارد بستگی به مفاد قرارداد دارد

یک وکیل

فسخ قرارداد به علت خیار عیب

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اخذ تامین دلیل در شورای حل اختلاف و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری عیوب خودرو بررسی و گزارش گردد و در صورت تایید کارشناس طی اطهار نانه رسمی موضوع فسخ معامله به علت خیار عیب را اعلام نمایید و نهایتاً دادخواست تایید فسخ را تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عیب، حق فسخ فوری دارید که باید اظهارنامه و دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ بدید بعد دادخواست بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و بعد با توجه به نظر کارشناس محترم درخواست فسخ معامله را داشته باشید و اگر خساراتی در قرارداد شما پیش بینی شده می توانید خسارات را دریافت کنید یا کار را به وکیل بسپارید