مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صدای موسیقی همسایه

با سلام
بنده میخواهم از هتل...... تهران بابت اجرای زنده و پخش آهنگ با صدای بلند در ساعات آخر شب در محوطه حیاط هتل شکایت کنم که متعلق به سازمان تامین اجتماعی میباشد و ضمنا از اماکن هم مجوز گرفتند میخواستم بپرسم ایا من با طرح شکایت میتونم مانع از اجرای زنده ی خواننده با صدای بلند در محوطه ی ازاد بشوم یا اگر مجوز از اماکن وزارت ارشاد داشتند میتوانند مزاحمت برای اهالی محل ایجاد کنند؟
مدت مزاحمتشان به مدت 7 سال و در 6 ماه اول سال است که مربوط به اجرای زنده ی خواننده ی رستوران..... در حیاط هتل میباشد
گزارش مامور 110 هم موجود است آیا لازم است که هر شب با 110 تماس گرفته شود ؟ یا همین یک گزارش کفایت میکند
ضمن این که با یکی دو تا از همسایه ها که صحبت کردم به دلیل کارمند بودنشان یا دلایل دیگر حاضر به همکاری حتی در استشهادیه نبودند و من هم بقیه همسایه رو نمیشناسم و نمیدونم این آواز خوندن مزاحمت براشون ایجاد میکنه یا نه آیا بدون جمع کردن امضا میشه اقدام کرد و به نتیجه رسید؟یا آیا میشود استشهادیه را خودم جمع نکنم و مامورین دادگاه این کارو انجام بدن؟
من چه اقدامی باید و یا میتوانم انجام بدهم و آیا نتیجه خواهد داد یا اتلاف وقت است؟

پاسخ ها :

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

بسیار راحت می توانید هتلدار را ملزم به رعایت حقوق همسایگان کنید. بسیار راحت.