مشاوره حقوقی رایگان - خانه روبروی من در طبقه دوم خلاف ساخته که پنجره مشرف به کل ویلای من است

سلام همسایه روبروی ویلای من در طبقه دوم که بدون مجوز ساخته شده پنجره ای دارد که کاملا مشرف به حیاط بالکن و داخل منزل من است و اصلا ما نمیتونیم به هیچ عنوان راحت باشیم و مرتب از بالا داخل بطور واضح و آشکار حضور دارند و داخل منزل مارو تماشا میکنند...چه باید کرد

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. تخلف ایشان مبنی بر اضافه بنا مازاد بر پروانه حسب مورد به شهرداری یا شورایاری محل گزارش شده و در صورت ضرورت، شکایت کیفری طرح شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
پیگیری از طریق شهرداری منطقه و همچنین شکایت کیفری با عنوان مزاحمت توصیه می گردد