مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه بدون ثبت محضری

فردی قصد داره یک زمین کشاورزی که سند نداره و قولنامه ای هست رو رایگان به من بده.
اگه یه صلحنامه عادی و با عوض کم (مثلن صدهزار تومان) بنویسیم و توی صلحنامه ذکر کنیم که معامله غیرقابل فسخه، آیا معامله درسته و مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی بعدا خود فرد یا در آینده ورثه اش نمیتونن ادعایی بکنن و زمین رو پس بگیرن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر صلحنامه به درستی شده باشد معتبر است.
اگر ملک سند رسمی دارد به دفترخانه مراجعه کنید و صلحنامه رسمی تنظیم کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بهترین قالب برای این موضوع، صلح عمری است که می تواند در سند عادی منعکس شده و به تایید و گواهی شهود نیز برسد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر ملک سند رسمی دارد به دفترخانه مراجعه کنید و صلحنامه رسمی تنظیم کنید