مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت و راه عبور مرور

سلام و عرض ادب
طبق صلحنامه ای بین وراث پسرها نفری 2400 متر و یک پسر 4 هزار متر ارث می‌برد از 4 خواهر نفری 500 متر بهشان میرسه بدون در نظر گرفتن راه عبور مرور.اولا که مگه پسر دو نیست دختر یک چرا باید این صلحنامه تشکیل می‌شد از خواهرهای بی سواد امضا میگرفتند.بعد از تقسیم به نادر بنده دایی ام گفت باید مقداری از ملک ات رو بهم راه بدی ولی بعدا بهت پس میدم قبل از فروش ملک ام.دایی بنده از کنار ملک ما راه عبور شخصی گرفت و پولی بابت اش پرداخت نکرد و حتی جبران مسافت راهی نکرد بعد از نفتی دایی بنده ملک را فروخت و خریدار میگفت این راه رو به من دادند حالا نمی‌دانیم اون راه داخل اون مدارک اون شخص قید شده یا نه چون مدتی است نزدیک 17 سال به ملک خود سر نزده است .حال سوال بنده این است مادرم میتونه با توجه به بی عدالتی ای که شده است در صلحنامه بابت اینکه همین 500 متر هم به 381 متر کاهش یافت شکایت کند و توجه نکند دایی بنده به کسی فروخته یا نه اون 119 متر را؟؟؟ از چه مرجعی شکایت کند و تحت چه عنوانی ؟چون دایی بنده راه را پس نداد بعد از فروش و خریدار هم سابقا مدعی بود مال منه!با توجه به اینکه خریدار از بحر ورودی دیگری که گذاشتیم قبلا راه عبور مرور صد درصد دارد و این بحر جداگانه است و ربطی به بسته شدن کامل راهش ندارد.و اینکه آیا میشه بگن چون اون زمان مادر شما راضی بود الان نمیشه کاری کرد؟مادر من راضی بود دایی ام رد بشه نه یک غریبه. قرار بود بعدش پس بده قبل از فروش باغ اش. با توجه به اینکه بی عدالتی هم کردند در تقسیم آیا میشه همان متراژ 500 را کامل کرد و ملک را برگرداند ؟ یا چون تعهد راهی گرفته بود نمیشه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقسیم نامه اشتباه بوده میتوان تقاضای ابطال آنرا نمود