مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانی

سلام و عرض احترام
بنده عضو هیات علمی ماده یک دانشگاه هستم،  طبق مصوبه مجمع عمومی دیوان عدالت اداری که بصورت وحدت رویه صادر شده،  جهت الزام به استخدام و تبدیل وضعیت به پیمانی به دیوان شکایت کردم و شعبه بدوی رای تبدیل وضعیت به پیمانی از زمان ورود به دانشگاه یعنی سال 96 داد،  شعبه تجدید نظر هم رای قطعی داد و رای شعبه بدوی رو تایید کرد،  بعدش شعبه اجرای احکام،  رای اجرای حکم رو صادر کرد در دی ماه 14٠٠، و وقت نظارت هم 24 خرداد 14٠1 تعیین شده،  ولی جدیدا وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید شده و برای تاریخ 14٠1/9/19 تعیین شده است.
این افراد مغرض میخواهند قانون را دور بزنند و  4 سال حضور بنده رو پیمانی بزنن و بعد بگویند نیازی نداریم، در حالی که دادخواست بنده الزام به استخدام بوده و بر اساس اون رای قطعی صادر شده، وگرنه چه ماده یک زده بشه چه پیمانی یا هرچی برای چهار سال هیچ تفاوتی نداره، هدف رای مجمع عمومی دیوان که چند سال زمان برد و حکم قطعی دیوان استخدام بصورت پیمانی از زمان ورود بوده است. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که اینا میتوانند بخشی از حکم را اجرا کنند و بخشی را خیر؟
و حتی مدیر مستقیمم و معاون آموزشی سابق دانشگاه  هم اعلام نیاز کردن که در مرکز استان به خدمات بنده نیاز هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.  تا توطئه این افراد مغرض رو خنثی کنیم.

پاسخ ها :

استخدام پیمانی تبدیل وضعیت استخدام