مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث

سلام بنده 100میلیون محکوم شدم به پرداخت. اعسارم رد شد و درحکم نوشته بود که ملکی دارید سهم الارث و توانایی بازپرداخت دارید. تجدیدنظراعسارهم ردشد. یک ملک پدری قولنامه ای داریم هنوز بنام پدر هست که فوت شده اما انحصار وراثت هم داریم چند برادرخواهر اما چندین ساله طبق استشهاد محلی در اینجا زندگی میکنیم و محل سکونت 5نفر هست از جمله خودم. آیا امکان دارد شاکی ملک را توقیف نماید؟ یا میتوان تلاش کرد برای اثبات سکونت و مستثنیات دین شود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر با توجه به سکونت امکان استناد به مستثنیات باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که سکونت داشته باشید مستثنیات دین محسوب می شود و در صورت توقیف می توانید اعتراض کنید.